Koa-de

Koa-De massages

In een massage worden Westerse en Oosterse massagetechnieken toegepast! Westerse massages werken op spieren, huid en soms op het bindweefsel. Bij Oosterse massages wordt er naar de mens als geheel gekeken dus als een eenheid tussen lichaam en geest.
Klachten en spanningen zijn vaak signalen van het lichaam, dat er iets uit balans is. Door middel van massage proberen we de balans weer terug brengen. Daardoor ga je met een ontspannen gevoel weer naar huis.

Kijk hieronder voor de verschillende soorten massages, neem contact op of maak meteen een afspraak.

Anita is aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en is hierdoor gehouden te handelen conform de CAT regelgeving. Daardoor valt Koa-De onder de wet ‘kwaliteit, klachten en geschillen zorg’ (WKKGZ).

INTEGRALE HOLISTISCHE MASSAGE

Heb je fysieke klachten waar je niet vanaf komt?
Je bent onder behandeling (geweest) van een fysiotherapeut maar komt niet verder?
Dan is integrale holistische massage iets voor jou omdat ik verder ga daar waar de fysio stopt!

Integrale holistische massage is een diepgaande massage die als doel heeft de balans en gezondheid van het lichaam te stimuleren. Hierbij zijn verschillende massagevormen van toepassing waaronder diepe bindweefselmassage.
Dit helpt diepe, vaak oude en hardnekkige spanningen los te laten waarmee stap voor stap naar de kern van de klacht wordt toegewerkt.

Integrale holistische massage is de specialiteit van Koa-De.
Een uitgebreide omschrijving over wat deze massage voor je kan betekenen kun je lezen op deze pagina.


CUPPING MASSAGE

Een CuppingMassage is goed voor de geblokkeerde delen in het lichaam die je door de massage uitnodigt om weer te gaan stromen, zoals je bloed, lymfe en KI (levensenergie). Door het vacuüm, ofwel de zuigkracht van de cups wordt je huid gelift en komen afvalstoffen en toxines vrij en kunnen worden afgevoerd. Door de massage met de cups krijg je een betere circulatie van bloed en lymfe. En niet te vergeten de cellulitis op benen en billen is er heel goed mee te behandelen!

De cups worden opgebracht met massageolie en ik maak strijkende bewegingen over je huid. Hierdoor hou je geen zichtbare effecten over en blijft de helende werking intact. Cupping heeft een sterkere diepere werking dan een ontspanningsmassage.


AromaTouch ONTSPANNINGSMASSAGE

Heb je stress? Ben je gejaagd? Of wil je gewoon een fijne, zachte massage met etherische oliën (ook essentiële olie genoemd)? AromaTouch™ is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.

Deze oliën worden aangebracht langs de meridiaan energiebanen in uw rug en voeten. Etherische olie bestaat uit natuurlijke bestanddelen gehaald uit bloemen en planten en is zeer geconcentreerd. Deze olie wordt toegepast omdat ze het emotionele en fysieke welzijn van de mens kan bevorderen. De oliën worden snel opgenomen door de huid en hebben door de hoge concentratie een sterke maar lekkere geur.

AromaTouch™ is een ontspanningsmassage waarbij alleen de rug en voeten worden gemasseerd met 8 verschillende oliën en bevat 4 stappen:

Deze sessie wordt afgesloten met reiki.


ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspannings massage is een massage waarbij de huid en spieren ontspannen en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De naam zegt het eigenlijk al, het geeft een ontspannen gevoel en wordt vaak geboekt na grote inspanning bij sport of werkzaamheden.

Bij een ontspanningsmassage wordt je hele lichaam gemasseerd dit is een wezenlijk verschil met een AromaTouch™ ontspanningsmassage. Wil je dus bijkomen van een stressvolle week of heb je gewoon behoefte aan wat extra ontspanning, boek dan een ontspanningsmassage.

VOETREFLEXMASSAGE

Het hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten.
Vele punten op de voet corresponderen met o.a. organen, klieren en spieren in het lichaam. Deze punten worden ook wel de “reflex-zones” genoemd.
De verbinding loopt via de zenuwbanen en meridianen (energiebanen).

Door deze reflexzones te masseren op beide voeten kunnen blokkades worden opgeheven en kan de energie weer vrij stromen. De massage voelt ontspannen aan.

Koa-de