Massage bij Koa-De in regio Lith

Ik ben een erkende specialist die u een comfortabele dag bezorgt door het geven van ontspannende én helende massages. Kwaliteit en professionaliteit staat bij Koa-De voorop. Pijn of stress? Druk? Gespannen? Veel mensen beseffen niet hoeveel baat een massage kan hebben bij dit soort situaties. Een massage is er dan ook voor iedereen: of je nu een fanatieke sporter bent of niet, jong of oud, man/vrouw. Koa-De massage heeft al veel mensen uit omgeving Lith geholpen!

Massagepraktijk Koa-De

Ben je op zoek naar de ideale balans tussen lichaam en geest? Een massage biedt dan precies wat je zoekt, een goed uitgevoerde massage laat je namelijk helemaal ontspannen. Bij Koa-De krijg je deze massage en de massagepraktijk is op slechts 10 minuten rijden vanuit Lith gevestigd.

Ontspanning wordt als vaakste geassocieerd met massage. Je stijve spieren los laten maken, ontstressen van het drukke dagelijkse leven of gewoon een keer volledig tot rust komen met een ontspannende massage. Als massagesalon in de buurt van Lith wordt er gebruik gemaakt van een goed verwarmde ruimte, ontspannende muziek en prettige geuren, waardoor jij het optimale ontspanningseffect ervaart.

Specialisatie in integrale holistische-, ontspannings- en voetreflexmassages

Ik beheers verschillende technieken; integrale holistische-, guasha therapie en cupping massages en iedere massage wordt gekenmerkt met unieke voordelen voor je lichaam. Vooraf aan de betreffende massage kan je eventueel aangeven waarop je de nadruk gelegd wilt hebben, dan pas ik mijn massage daarop aan. Hoe dan ook, je bent bij Koa-De in goede handen! Voor meer informatie over de tijdsduur van de verschillende massages kan je de tarievenpagina bekijken. Hier kan je ook het overzicht bekijken van welke massages Koa-De heeft (inclusief bijbehorende tarieven).

Masseur in Lith en omstreken

Koa-De is als massagepraktijk actief in Lith e.o. en ik doe dit elke dag weer met ontzettend veel plezier.

Ik ben via een vriendin in aanraking gekomen met masseren en toen is bij mij het kwartje gevallen, ik wil gaan masseren!

Vervolgens heb ik een 2-jarige opleiding gevolgd en ben ik mijn eigen massagesalon in de buurt van Lith begonnen.

Massage bij Koa-De in regio Lith

Geniet van een massage en geef je lichaam weer nieuwe energie! Even opnieuw opladen en volledig ontstressen, dat doe je bij Koa-De. Neem contact op om te reserveren, de massages zijn alleen op afspraak mogelijk, of laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Ik zie je graag terug in mijn massagepraktijk, die op slechts 10 minuten rijden van Lith is gevestigd!