Yoga studio Koa-De Oss

Yoga studio Koa-De Oss

Ontdek de voordelen van yoga en ontspanning bij Koa-De, dé yogastudio in Oss!

Yoga is meer dan alleen een fysieke activiteit; het is een reis naar innerlijke rust, een verbreding van je horizon en de ontwikkeling van een vrolijkere persoonlijkheid. Bij Koa-De geloven we dat yoga voor iedereen is, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of achtergrond. Onze studio in Oss biedt vier wekelijkse yogalessen aan kleine groepen, zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.

Yogales is voor iedereen

Wat maakt yogales bij Koa-De zo bijzonder? Het is een activiteit die mensen met elkaar verbindt en eenheid creëert. Onze lessen zijn gericht op ontspanningsoefeningen die helpen bij het verminderen van opgebouwde spanningen in het leven. Door yoga te beoefenen, bevorder je niet alleen je algehele gezondheid, maar verminder je ook stressgerelateerde klachten.

Yoga omvat lichamelijke oefening, ademhalingstechnieken, concentratie, vreugde en volledige overgave. Bij Koa-De beheersen we samen met jou je lichaam, gevoel en geest.

Yogastudio in regio Oss

Anita, de enthousiaste oprichtster van Koa-De, heeft meer dan acht jaar ervaring in het lesgeven van body balans, pilates en 60+ fit bij een sportschool. Met haar passie voor yoga en haar 2 jarige opleiding bij yogaschool Shamballa in Maartensdijk heeft ze haar eigen yogastudio in Oss opgericht. Onze studio biedt een scala aan yogamogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.

De yogalesmomenten in onze yogastudio in Oss zijn speciaal ontworpen om in jouw drukke schema te passen. Kom naar een van onze lessen op dinsdagavond (19 uur), woensdagochtend (9 uur), woensdagavond (19 uur) of vrijdagochtend (9 uur).

Yoga bij Koa-De

Onze groepen zijn klein, met maximaal zeven personen, zodat je persoonlijke begeleiding en aandacht krijgt. Tijdens de lessen combineren we de beste elementen van yoga en pilates om een unieke en effectieve ervaring te bieden.

Bij Koa-De hechten we waarde aan het samen zijn en het creëren van een gezellige sfeer. We geloven dat het genieten van de reis belangrijker is dan het bereiken van perfectie.

Wil je eerst kennismaken met yoga? Bij Koa-De bieden we ook losse yogalessen aan, zodat je het kunt uitproberen voordat je je aanmeldt voor een volledig programma.

Kom naar Koa-De in Oss en laat yoga je leven transformeren. Bereik innerlijke balans, ontdek vreugde en verleg je grenzen met onze gepassioneerde yogales.

Yoga in Oss

Wil je meer informatie over onze yogalessen, een losse yogales volgen in Oss of je direct aanmelden? Neem contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden Koa-De biedt op het gebied van yoga en ontspanning.

Bezoek onze tarievenpagina voor gedetailleerde informatie over prijzen.