Yoga studio Koa-De Oss

Yoga studio Koa-De Oss

Yoga beoefenen zorgt ervoor dat je ontspant en dat je horizon wordt verbreedt. Het opent de weg naar gedachtes waarvoor je normaliter niet de tijd neemt en dat heeft vaak als gevolg dat er een vrolijkere persoonlijkheid wordt ontwikkeld.

Wil je aan yoga beginnen? Koa-De heeft een studio in Oss en geeft vier keer per week yoga aan kleine groepen.

Yogales is voor iedereen

Yoga is een bezigheid die mensen met elkaar verbind en die eenheid creëert. Het gaat voornamelijk om ontspanningsoefeningen die helpen bij het verminderen van eventueel opgebouwde spanningen in het leven. Yoga kan dan ook worden gezien als bevorderlijk voor de gezondheid aangezien stress gerelateerde klachten wordt verminderd. Koa-De gelooft dat iedereen één is én dat Yoga voor iedereen is! Of u nu jong of oud bent, fit of minder fit, dat maakt bij Koa-De niets uit. Het gaat om het beheersen van uw lichaam, gevoel en geest en dat doen we samen tijdens de lessen. Welke voordelen heeft het beoefenen van yoga:

  • Lichamelijke oefening
  • Ademhaling
  • Concentratie
  • Bron van vreugde
  • Volledige overgave

Yogastudio in regio Oss

Yoga is niet zomaar een bezigheid, yoga is iets wat met passie en vreugde uitgevoerd wordt en dat doe ik (Anita) elke keer weer. Na ruim acht jaar lesgeven in body balans, pilates en 60+ fit bij een sportschool heb ik mijzelf meer verdiept in deze lessen. Daarvoor heb ik twee jaar lessen gevolgd bij yogaschool Shamballa in Maartensdijk. Met deze ervaring ben ik een eigen studio begonnen die yoga geeft in Oss.

Wanneer wordt er yoga gegeven in de yogastudio van Koa-De in Oss:

  • Dinsdagavond 19:00u
  • Woensdagochtend 09:00u
  • Woensdagavond 19:00u
  • Vrijdagochtend 09:00u

Yoga bij Koa-De

Bij Koa-De wordt er in de yogastudio in Oss aan kleine groepen yogales gegeven (maximaal zeven personen). Onze lessen zijn gebaseerd op een gezellige sfeer waarbij je soepel en heerlijk ontspannen naar huis gaat. Het idee is dat het samen bezig zijn belangrijker is dan de prestaties. De lessen zijn een combinatie van yoga en pilates, het beste van beide! Benieuwd wat yoga voor jou kan doen? Bij Koa-De kunnen ook losse yogalessen worden gevolgd, ideaal als je het eerst een keer wilt uitproberen.

Yoga in Oss

Wil je meer weten over de yogalessen, een losse yogales in Oss volgen of direct aanmelden? Neem dan contact op en ik vertel je graag welke mogelijkheden Koa-De kan bieden op het gebied van yoga en ontspanning. Meer informatie over de tarieven kun je op de tarievenpagina terug vinden.