CUPPING MASSAGE

Ervaar de kracht van professionele cupping massage bij Koa-De Massagepraktijk in Oss

Bij Massagepraktijk Koa-De in Oss en omgeving kun je genieten van een professionele cupping massage. Met behulp van de nieuwste technieken wordt deze massage toegepast om geblokkeerde delen in je lichaam weer te laten stromen, zoals je bloed, lymfe en levensenergie.

​Tijdens de cupping massage zorgt de zuigkracht en het vacuüm van de cups ervoor dat je huid wordt gelift, waardoor afvalstoffen en toxines vrijkomen en afgevoerd kunnen worden. Dit resulteert in een betere circulatie van bloed en lymfe. Bovendien is deze massage ook zeer effectief in de behandeling van cellulitis op benen en billen.

Cupping is een prikkeltechniek die je immuunsysteem activeert. Deze massage, ook wel bekend als koppenmassage of vacuümmassage, wordt al eeuwenlang toegepast. Zelfs Hippocrates gebruikte al oude koehoorns om pijnpunten te verlichten door vacuümzuiging op het lichaam toe te passen, zo’n 300 jaar voor Christus.

Hoe werkt cupping?

De cups worden aangebracht met massageolie en ik maak strijkende bewegingen over je huid. Hierdoor blijven er geen zichtbare effecten achter en blijft de helende werking intact. Cupping heeft een diepere werking dan een ontspanningsmassage en heeft daardoor een veel groter effect op je lichaam. Het helpt stagnaties in het bindweefsel op te lossen. Het is een stevige, stimulerende massage die niet geschikt is voor iedereen. Mensen die bloedverdunners gebruiken en zwangere vrouwen mogen niet behandeld worden met cupping.

Ik pas deze techniek ook regelmatig toe in combinatie met de Integrale Holistische Massage om je lichaam een extra stimulans te geven.

Koa-De Massage; de massagepraktijk in Oss

Bij Koa-De Massagepraktijk krijg je meer dan alleen een massage! In mijn comfortabele massagepraktijk kun je volledig ontspannen met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Als gediplomeerd masseur blijf ik voortdurend op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en technieken door middel van regelmatige bijscholing. Ik heb al vele tevreden cliënten behandeld in Oss, Heesch, Geffen en Lith. Wil je weten wat een cupping massage of een andere massage kost? Neem dan een kijkje op de tarievenpagina.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Koa-De Massagepraktijk kan bieden? Neem dan contact op via de button hieronder.