CUPPING MASSAGE

Massagepraktijk Koa-De biedt in Oss en omgeving een professionele cupping massage aan. Met de nieuwste technieken zorgt deze massage ervoor dat geblokkeerde delen in je lichaam weer gaan stromen, zoals  je bloed, lymfe en KI (levensenergie).

Door de zuigkracht, het vacuüm van de cups wordt je huid gelift waardoor afvalstoffen en toxines vrij en kunnen worden afgevoerd. Hierdoor krijg je een betere circulatie van bloed en lymfe.  Ook kan ik de cellulitis op benen en billen hier heel goed mee te behandelen!

Cupping is een prikkeltechniek waardoor je immuunsysteem wordt geactiveerd. Deze massage staat ook wel bekend als koppen massage of vacuüm massage en wordt al eeuwen toegepast. 300 jaar voor Christus gebruikte Hippocrates al oude koehoorns om pijnpunten te verlichten door de koehoorns vacuüm te laten zuigen op het lichaam.

Werkwijze Cupping

De cups worden opgebracht met massageolie en ik maak strijkende bewegingen over je huid. Hierdoor hou je geen zichtbare effecten over en blijft de helende werking intact. Cupping  heeft een sterkere diepere werking dan een ontspanningsmassage en daardoor veel meer effect op je lichaam. Stagnaties in het bindweefsel worden hiermee verholpen. Het is een stevige, stimulerende massage die niet voor iedereen geschikt is. Met name mensen die bloedverdunners gebruiken en zwangere vrouwen mogen niet hiermee worden behandeld.

Ik pas deze techniek ook regelmatig toe bij de Integrale Holistische Massage om een extra stimulans aan je lichaam te geven.

Koa-De Massage; de massagepraktijk uit Oss

Bij Koa-De krijg je meer dan alleen een massage! In mijn comfortabele massagepraktijk komt je volledig tot rust met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Ik ben een gediplomeerde masseur die regelmatig via scholing op de hoogte blijft van de nieuwste mogelijkheden en technieken. In Oss, HeeschGeffen en Lith heb ik al diverse cliënten met succes mogen behandelen. Wil jij weten wat een cupping of een andere massage kost kijk dan op de tarieven pagina.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Koa-De kan bieden neem dan via de button contact met me op.