Over Anita

Mijn naam is Anita Zwiers – Van de Langenberg. Ik geef met grote passie en veel plezier massages en yogalessen.

Als kind was ik altijd al nieuwsgierig naar het waarom. Waarom doen mensen zoals mensen doen en waarom voelen we wat we voelen.

Dit heeft geleid naar een zoektocht via vele cursussen, opleidingen en workshops naar bewustwording (reiki 1 en 2, voetreflexmassage, body balance, pilates, sixty-fit).

Na een 2-jarige opleiding tot yogadocent gevolgd te hebben bij Shamballa Nederland begon ik met het geven van yogalessen in mijn eigen yogastudio.

Toen ik later de kans kreeg om te gaan masseren bij een city spa van een vriendin viel daar het zogenaamde kwartje! Dit maakt het plaatje compleet! Masseren!

Daardoor ben ik de 2-jarige opleiding voor integrale en holistische massage gaan volgen bij Positive Touch. Een bijzondere en waardevolle opleiding waarin je veel kennis en tools krijgt aangereikt om mensen op een liefdevolle wijze te gaan begeleiden in hun ontwikkeling.

In 2021 heb ik de opleiding tot gediplomeerd Guasha Therapeut afgerond bij Santai. Tegelijkertijd heb ik daar de opleiding voor Guasha gezichtsbehandeling gevolgd. Guasha is een hele mooie toevoeging voor mijn massagepraktijk.

Ik heb het geven van yogalessen en masseren op een ideale manier kunnen combineren in mijn Massage & Yoga Studio Oss – Koa-De.

Naast masseren en yoga heb ik nog 2 grote hobby’s, namelijk schilderen en kralen kettingen maken! In beide kan ik mijn creativiteit in kwijt. Schilderen is voor mij de manier om gebeurtenissen en indrukken neer te zetten. En kralen kettingen maken is een leuke ontspannen bezigheid.