Guasha Therapie

Ontdek verlichting van pijnklachten en blokkades met Guasha therapie in Oss.

Heb jij last van aanhoudende pijnklachten of vervelende blokkades in je lichaam? Zoek niet verder! Guasha therapie in Oss biedt de oplossing om deze klachten effectief te verminderen en te verhelpen. Als ervaren therapeut in mijn praktijk maak ik gebruik van de eeuwenoude Chinese schraaptherapie, een bewezen methode om diverse (spier)klachten, met name spierknopen, te behandelen.

Hoe werkt Guasha therapie in Oss precies?

Het begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw klachten uitgebreid bespreken. Vervolgens wordt er speciale guasha olie met Chinese kruiden op je huid aangebracht. Elk kruid heeft een unieke werking, zoals ontspanning, ontgifting en warmte. Daarna wordt je huid zorgvuldig geschraapt met een speciale jade schraper, wat zorgt voor een betere doorstroming van levensenergie (Qi) en bloed.

Kom af van lichamelijke klachten met Guasha therapie in Oss.

Het is verbazingwekkend hoe effectief deze therapie is bij het behandelen van uiteenlopende klachten. In totaal kunnen wel zo’n 400 verschillende klachten worden aangepakt, waaronder hoofdpijn en migraine, tenniselleboog, carpaal tunnel syndroom, RSI, fibromyalgie, zenuwpijn, (lage) rugpijn en heuppijn, nek- en schouderklachten, chronische vermoeidheid, stress, depressie, burn-out, astma, hoge bloeddruk, whiplash, ADHD en hooikoorts.

Tijdens de behandeling kunnen er bloeduitstortingen (sha) op de huid verschijnen, met name op plaatsen waar blokkades zich bevinden. De kleur van deze uitstortingen varieert van rood tot paars of zelfs zwart en geeft inzicht in de aard van de klachten. Over het algemeen verdwijnen deze uitstortingen binnen 3 tot 7 dagen.

Fysieke blokkades opgeheven met Guasha therapie in Oss

​Door regelmatige Guasha massages zul je merken dat de donkere uitstortingen geleidelijk verminderen, aangezien je lichaam weer gezonder wordt. De combinatie van de speciale olie en de Guasha schraaptechniek zorgt voor ontgifting van het lichaam, het opheffen van fysieke blokkades, verbeterde werking van het zenuwstelsel en een boost voor het immuunsysteem.

Daarnaast heeft Guasha therapie in Oss ook positieve effecten op mentaal en psychisch vlak. Het kan een prikkelende sensatie veroorzaken die zelfreflectie stimuleert en leidt tot bewustwording.

Afvalstoffen veroorzaker veel pijnklachten

​Het fundament van mijn Guasha therapie in Oss is gebaseerd op de Chinese meridianenleer. Volgens deze leer zijn afvalstoffen vaak de oorzaak van veel pijnklachten. Deze afvalstoffen kunnen ons lichaam binnendringen via voeding, stress, milieuvervuiling, elektrische apparaten, roken, alcohol en andere externe invloeden.

Ons lichaam slaat deze stoffen op in bindweefsel, spieren en gewrichten om in eerste instantie zo min mogelijk schade te veroorzaken. Echter, na verloop van tijd raakt het bindweefsel verstopt, verzuren de spieren en ontstaan er ontstekingen in de gewrichten. Dit leidt tot pijn en diverse klachten. Met mijn Guasha therapie/massage worden deze afvalstoffen losgemaakt van het bindweefsel, waarna ze via de bloedbaan kunnen worden afgevoerd.

Om het maximale effect te bereiken, adviseer ik je na de massage voldoende water te drinken. Hiermee help je jouw lichaam om alle afvalstoffen snel af te voeren.

Wil jij ook verlichting van pijn ervaren dankzij Guasha therapie?

Veel van mijn tevreden klanten uit Oss, Heesch, Geffen en Berghem ervaren mijn Guasha therapie in Oss als ontspannend en aangenaam. Voor tarieven en meer informatie over Guasha therapie en andere massages, bekijk de tarievenpagina op mijn website.

Ben jij klaar om afscheid te nemen van jouw klachten? Maak snel je eerste afspraak via de contactbutton.