Koa-De Massagepraktijk - Massage Geffen en omstreken

Op slechts 10 minuten rijden van Geffen heb ik mijn massagesalon Koa-De en als professionele masseur bied ik verschillende soorten massages aan. Heb je last van fysieke klachten, energieblokkades of heb je veel stress? Kom dan een keer langs bij Koa-De, ik help je graag verder!

De masseur uit regio Geffen

Naast Oss, Berghem en Schaijk ben ik ook in Geffen actief als masseur. Een massage is mogelijk op afspraak bij mijn massagepraktijk gevestigd te Oss, deze is vanuit Geffen gemakkelijk bereikbaar.

Ik masseer dagelijks mensen met veel plezier en ervaring. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens een 2-jarige opleiding voor integrale en holistische massages.

Dit wordt erkend doordat ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatief Therapeuten). Bij Koa-De wordt dan ook gehandeld conform de CAT-regelgeving.

Fysieke klachten behandelen

Heb je fysieke klachten waar je niet vanaf komt en/of die telkens terug komen? Stap dan eens bij Koa-De binnen. Een fysiotherapeut kan de pijn verhelpen, maar pakt in de meeste gevallen niet de oorzaak aan. Ik ga verder daar waar de fysio stopt! Ik verhelp de pijn en pak daarnaast de oorzaak aan, waardoor fysieke klachten afnemen en uiteindelijk blijvend verholpen zijn. Mijn specialisatie bij fysieke klachten is het behandelen van een frozen shoulder en trigger points (spierknopen).

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in ontspannings- en voetreflexmassages. Een ontspanningsmassage zorgt voor een intense ontspanning door gebruik te maken van langzame bewegingen. Het is een ontspannende, kalmerende en rustgevende massage en zorgt voor een bevorderende doorbloeding. Ook deze massage kan op jouw wensen worden afgestemd, bijvoorbeeld extra behandeling voor je nek of een schouder die vast zit. In een voetreflexmassage van 30 minuten worden de reflexzones van je voeten gestimuleerd. Voeten staan door middel van zenuw- en energiebanen in verbinding met de organen. De natuurlijke energiestroom in je lichaam wordt gestimuleerd, waardoor energieblokkades worden opgeheven. Ook dit is een zeer ontspannende massage.

Voordelen massage

Een massage heeft ontzettend veel voordelen en de meeste mensen onderschatten dan ook de kracht van een goede massage! De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • De doorbloeding van je lichaam werkt beter
  • Het werkt zeer ontspannend
  • Het bevordert je slaap en daarmee de nachtrust
  • Helende werking voor gewrichten en spieren
  • Een verbetering van je immuunsysteem met als gevolg dat je minder snel ziek wordt

Koa-De Massagepraktijk - Massage Geffen en omstreken

Op zoek naar een massage in Geffen e.o.? Neem dan contact op met Koa-De! Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die Koa-De je kan bieden. Vanuit Geffen ben je binnen 10 minuten bij de massagepraktijk met de auto.