Welkom bij massagepraktijk Koa-De regio Schaijk

Regelmatig een goede massage reserveren kan (fysieke) klachten herstellen en voorkomen. De ervaring van een ontspannende sessie masseren draagt daarnaast bij aan een ideale balans tussen je geest en lichaam. Naast een herstellende en/of voorkomende functie dragen massages ook bij aan een soepele en flexibele spieren en huid. Volledig ontspannen begint bij Koa-De!

De beste integrale holistische massage in Schaijk e.o.

Koa-De is als masseur in Schaijk en omstreken CAT (Stichting Belangen Associatie therapeut en Consument) erkend. Hierdoor weet je zeker dat kwaliteit en professionaliteit gewaarborgd is. Koa-De gaat verder daar waar de fysio stopt! Veel mensen onderschatten de kracht van een goede integrale holistische massage en wat deze kan bereiken op fysiek gebied.

Heb je last van een frozen shoulder? Koa-De is hierin gespecialiseerd en weet de juiste triggerpoints te vinden, hierdoor kunnen spieren weer ontspannen en zich herstellen. Kortom: voor een effectieve behandeling van fysieke klachten is Koa-De dé massagepraktijk in regio Schaijk!

Voor meer informatie over fysieke klachten en de behandeling hiervan kun je het beste contact opnemen met Koa-De.

Volledige ontspanning lichaam en geest

Ook als je op zoek bent naar een ontspanningsmassage en in Schaijk e.o. woont ben je bij Koa-De aan het juiste adres. Het resultaat dat je kunt verwachten is een volledige ontspanning van lichaam en geest. Bij deze massage draait het om de aandacht die wordt besteed tijdens het masseren. Door de uitstraling van rust komt er een warme, maar ook energierijke massage tot stand waarbij je ontspannen met stressvolle situaties om kunt gaan. Deze massage vindt in de praktijk, Mekelenkamplaan – Oss, van Koa-De plaats. De ontspanningsmassages vinden vanzelfsprekend in een prettige, rustgevende omgeving plaats.

Op afspraak – Massage regio Schaijk

Verschillende mensen hebben Koa-De al ontdekt als masseur in regio Schaijk. Bekijk rustig onze recensies op Google en Facebook om te beslissen of Koa-De voldoet aan je wensen.

Aangezien ik (Anita) als enige masseur de massages op me neem is een afspraak maken bij de massagepraktijk noodzakelijk.

Naast integrale holistische massages en ontspanningsmassages geef ik ook voetreflexmassages en yogalessen. Ook dit vindt plaats in de massagesalon en is op afspraak mogelijk.

Massage in regio Berghem bij massagepraktijk Koa-De

Ben je op zoek naar een massage in de omgeving van Schaijk? Kom dan langs bij Koa-De massagesalon waar je terecht kunt voor verschillende soorten massages. Voor meer informatie over de mogelijkheden die Koa-De je kan bieden of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.