Professionele massage bij Koa-de Massagepraktijk in regio Heesch

Op zoek naar een professionele massage in Heesch of omstreken? Koa-De helpt je graag verder! Bij Koa-De worden zowel Westerse als Oosterse massagetechnieken toegepast. De Westerse massagetechnieken worden gebruikt om in te werken op je spieren, huid en soms ook het bindweefsel. Bij Oosterse massagetechnieken wordt er naar de mens als geheel gekeken oftewel het herstellen van de eenheid tussen geest en lichaam. Bij Koa-De ga je weer met een ontspannen gevoel naar huis!

Massage Heesch en omstreken – Massagepraktijk Koa-De

De massagesalon van Koa-De is in Oss gevestigd op ongeveer 15 minuten rijden van Heesch af. Maar ook personen uit Berghem en Geffen komen regelmatig bij Koa-De langs voor een integrale holistische massage, ontspannings- of voetreflexmassage.

Maak een afspraak voordat je langskomt, dan weet je zeker dat ik op dat moment alle tijd voor je heb en dat ik geen andere massages heb of yogales aan het geven ben.

We kunnen dan ook bespreken welke massage het beste aansluit bij je wensen of fysieke klachten.

CAT-erkend (Collectief Alternatief Therapeuten)

Koa-De is als massagepraktijk in Heesch e.o. CAT-erkend. Deze stichting is opgezet met als doel eenheid te creëren en de kwaliteit te verhogen bij het werken als volwaardig holistisch natuurgeneeskundige masseur. Hierdoor wordt een unieke bijdrage, door een zo hoge mogelijke kwaliteit van zorg aan te bieden, gewaarborgd. Inmiddels zijn er meer dan 1000 organisaties bij CAT aangesloten en zijn zij al jaren actief op dit gebied. Kortom: Koa-De handelt conform de CAT-regelgeving en jij weet zeker dat je de beste masseur uit Heesch en omstreken hebt.

Voordelen van een massage

Om je te overtuigen dat een massage meer voordelen heeft dan je waarschijnlijk zelf had verwacht, heb ik een top 10 met voordelen van een massage voor je samengesteld:

  • Geeft meer energie
  • Verbeterd je weerstand
  • Preventieve werking
  • Bewustwording eigen lichaam
  • Vermindering van stress
  • Laat jezelf tot leven komen
  • Verbeterde doorbloeding (voedingsstoffen komen beter op de goede plek terecht)
  • Ontknopen van spieren (verwijdering van afvalstoffen)
  • Stimulatie van geluksgevoel (de stof ocytoxine wordt aangemaakt)
  • Herstellen van balans tussen geest en lichaam

Professionele massage bij Koa-de Massagepraktijk in regio Heesch

Heb je nog vragen voor Koa-De? Twijfel niet en neem contact op. Ik beantwoord graag en geheel vrijblijvend al je vragen en help je verder om te kijken welke massages voor jou van toepassing zijn. Meer over de tijdsduur van de sessies en tarieven kan je terug vinden op de tarievenpagina.