Welkom bij Koa-De; de massagepraktijk in regio Nuland

Koa-De massage is een massagepraktijk die is gevestigd in Oss en is per auto gemakkelijk bereikbaar vanuit Nuland. Als masseur kan ik je helpen bij geestelijke en innerlijke rust, maar ook bij fysieke klachten en ontspanning met als gevolg een ideale balans tussen geest en lichaam. Regelmatige massages zijn een investering in je gezondheid voor de langere termijn. Massages geven je een uitgerust en fit gevoel en in combinatie met een gezonde leefstijl maakt het je topfit!

Specialisaties massagepraktijk Koa-De

Als masseur in Nuland e.o. ben ik gespecialiseerd in drie soorten massages waarbij ik de behandeling aanpas op specifieke wensen en pijnklachten die je zelf kan aangeven. Mijn specialisaties:

  • Integrale Holistische massage;
  • Guasha Therapie;
  • Cupping massage.

Voor de tijdsduur en tarieven van de verschillende massages verwijs ik je graag door naar de tarievenpagina. Bij Koa-De wordt er uitsluitend met producten van top kwaliteit gewerkt, mocht je een allergie hebben dan zijn er vervangende oliën beschikbaar. Wanneer is mijn massage geslaagd? Als jij kan genieten, een moment voor jezelf hebt en/ ondersteuning krijgt bij het herstel van je lichaam en geest.

Rugpijn, hoofdpijn of nekpijn?

Vastzittende nek of schouders, druk op je hoofd of migraine en steeds maar weer een opkomende hoofdpijn kunnen indicaties van stress zijn. Met een integrale holistische massage of ontspanningsmassage kunnen deze gevolgen van stress worden voorkomen. Trigger points die onder andere door stress kunnen ontstaan worden verholpen. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en ik zorg daarnaast ook voor een betere bloedsomloop, waardoor alle fysieke pijn uit je lichaam afneemt, verdwijnt en zelfs voorkomen kan worden. Als je massagepraktijk Koa-De bezoekt krijg je niet alleen de beste massage uit Nuland en omstreken, maar dan vertrek je ook weer als nieuw naar huis.

Kortom: rust en aandacht voor geest en lichaam!

Massage in Nuland en omgeving

Ben je op zoek naar een massagesalon in regio Nuland? Kom dan eens langs bij Koa-De! Massages hebben ontzettend veel voordelen, enkele voordelen op rijtje:

  • Totale ontspanning van de spieren;
  • Eventuele spanningen worden verlicht;
  • Bevordering van de bloedsomloop;
  • In combinatie met de massage worden afvalstoffen in het lichaam aangezet & afgevoerd.

Welkom bij Koa-De; de massagepraktijk in regio Nuland

Bij Koa-De zijn alle massages op afspraak en je kan zowel per telefoon als e-mail reserveren. Bespaar jezelf een onnodige rit vanuit Nuland en reserveer je massage vooraf. Je mag ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de verschillende massages en het effect hiervan.