Yoga Berghem gezocht?

Yoga Berghem gezocht? Welkom bij Koa-De te Oss, de yogastudio in de regio Maasland.
Als je op zoek bent naar een Yogastudio in Berghem en omstreken dan ben je bij Koa-De op het juiste adres. Het is vanuit Berghem slechts een kwartiertje rijden naar mijn yogastudio in het westen van Oss, vlak langs de Gewandeweg.

Ik geef vier keer per week yoga aan kleine groepen. Op de volgende vaste tijden:

  • Dinsdagavond 19:00u
  • Woensdagochtend 09:00u
  • Woensdagavond 19:00u
  • Vrijdagochtend 09:00u

Kosten yogalessen

Je betaalt een vast bedrag per maand van € 25 via een automatische incasso. Zie de pagina Tarieven yogalessen Oss en omgeving voor meer info over de prijzen.

Yoga goed voor je?

In mijn kleinschalige Yogastudio geef ik een actieve yoga zodat je na iedere les voldaan naar huis gaat. Twijfel je of Yoga iets voor je is? Probeer het gewoon een keer uit. Je moet het vooral leuk vinden maar het kan geen kwaad om een keer iets anders te proberen toch?

Yoga heeft enkele voordelen ten opzicht van andere sporten zoals het vergroten van je flexibiliteit, verbeteren van je lichaamshouding en het verbeteren van de bloedcirculatie. Maar je verbruikt ook calorieën en je ontspant door een rustgevende meditatie aan het einde van iedere les.

Maak een begin met een gezonde levensstijl en start snel met yogalessen in Oss. Ervaar wat Yoga met je doet en neem contact op via de button hieronder.

 

Gezelligheid staat voorop

In mijn yogastudio wordt les gegeven aan maximaal zeven personen. Een gezellige sfeer staat voorop, zodat je soepel en heerlijk ontspannen naar huis gaat. Samen bezig zijn is belangrijker dan de prestaties. De lessen zijn een combinatie van yoga en pilates. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de button, ik hoor graag van je.

Je kunt ook op de pagina yogalessen Oss en omgeving kijken voor meer informatie.