Yoga Geffen gezocht?

Yoga Geffen gezocht? Welkom bij Koa-De, de yogastudio in de regio Oss.
Op slechts 10 minuten rijden van Geffen heb ik mijn Yogastudio Koa-De en als professionele yoga instructeur biedt ik een combinatie van Yoga en Pilates aan, het beste van 2 werelden dus.

Ik geef vier keer per week yoga aan kleine groepen. Op de volgende vaste tijden:

  • Dinsdagavond 19:00u
  • Woensdagochtend 09:00u
  • Woensdagavond 19:00u
  • Vrijdagochtend 09:00u

Kosten yogalessen

Je betaalt een vast bedrag per maand van € 25 via een automatische incasso.

Zie de pagina Tarieven yogalessen Oss en omgeving voor meer info over de prijzen.

Voordelen Yoga

Yoga heeft veel voordelen ten opzichte van andere sporten. Yoga is goed voor lijf en geest en zorgt dat je heerlijk ontspannen bent na de les. Je hebt meer energie en voelt je beter doordat je lichaam een natuurlijk antidepressivum aanmaakt en dus je stressniveau verlaagd. Tijdens de Yogales vertraagt je ademhaling en daarmee ook je hartslag. Ik geef een actieve Yoga dus je verbrand ook nog calorieën waardoor het je ook nog helpt met afvallen. Kortom Yoga is de ideale sport om te beoefenen.

Mijn yogastudio is kleinschalig en ligt aan de westkant van Oss, vlak aan de Gewandeweg, dus gemakkelijk en snel te bereiken vanuit Geffen. Met mooi weer gaan we heerlijk naar buiten om in de tuin Yoga te beoefenen. Krijg je ook nog frisse lucht binnen wat extra gezond voor je is.

Gezelligheid staat voorop

In mijn knusse yogastudio wordt les gegeven aan maximaal zeven personen. Een gezellige sfeer staat voorop, zodat je soepel en heerlijk ontspannen naar huis gaat. Samen bezig zijn is belangrijker dan de prestaties. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de button.

Of je kijkt eerst op de pagina yogalessen Oss en omgeving voor meer info. Ik hoor graag van je!