Yogastudio in Oss - Koa-De

Yoga in Oss

Heb je tijdens je vluchtige bestaan behoefte aan stilte en beweging? Dan is Yogastudio Koa-De hiervoor het juiste adres. Yoga is ontspannend voor lijf en geest en is er voor iedereen. 4 keer per week geeft Anita in haar kleine en gezellige Yogastudio in Oss les aan groepen van maximaal 7 personen. Na afloop drinken we een kopje thee om daarna helemaal relaxed naar huis te gaan.

De beleving van Yoga is belangrijker dan het resultaat. Jouw beleving van een Yogales staat voorop. Er zijn vele vormen van Yoga, bij Koa-De worden de yogalessen door Anita samengesteld. Deze lessen bestaan uit een combinatie van Yoga en Pilates. Yoga is een Oudindische of Sanskriet (योग) term van het Hindoeïsme en betekend vertaald o.a. verenigen, beheersen, herboren, verbinden. Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met een God te bereiken. Pilates is een trainingsmethode die heel veel overeenkomsten met Yoga heeft.  

Is Yoga iets voor jou?

Door de kleinschaligheid van de Yoga studio is er veel aandacht voor jou zodat je jouw doelstellingen kunt behalen. Yoga vergt geen speciale lenigheid en kan door iedereen beoefend worden. Door het doen van de oefeningen komt je lichaam weer in balans en kom je terug tot de kern, naar je eigen ik. Aan het einde van iedere les volgt er een kleine meditatie sessie zodat je helemaal ontspannen bent. Yoga zorgt ervoor dat je leert te luisteren naar je lichaam en je geest. Yoga is niet voor niets populair in deze vluchtige en gejaagde tijd. Los van het feit dat je door het beoefenen van Yoga krachtiger en soepeler wordt, ervaar je ook meer harmonie, balans en rust in je lichaam en geest. Stilte in beweging is een mooie omschrijving voor het beoefenen van deze sport.

Buiten Yoga in Oss

De lessen worden gegeven in een kleine maar gezellige Yogastudio in Oss en met mooi weer gaan we lekker buiten Yoga beoefenen in de tuin. Actief genieten en ontspannen in de frisse lucht. Door buiten Yoga voel je jezelf één met de natuur en de buitenlucht is ook nog eens extra gezond voor je.

Buiten Yoga - Yogastudio Koa-De

Yogales bij Yogastudio Koa-De

Koa-De yoga studio in Oss werkt met een overzichtelijk vast tarief voor 45 lessen per jaar. Kijk hiervoor op de tarieven pagina.
Wil je een proefles Yoga in Oss volgen of meer weten over de Yogalessen van Yogastudio Koa-De neem dan contact op.

Stilte in beweging Oss - Yogastudio Koa-De