Yoga Oss gezocht?

​Yoga Oss gezocht? Welkom bij Koa-De, de yogastudio in Oss.

Ik geef vier keer per week yoga aan kleine groepen. In mijn  yogastudio wordt les gegeven aan maximaal zeven personen. Een gezellige sfeer staat voorop. Zodat je soepel en heerlijk ontspannen naar huis gaat.

Uitgangspunt: samen bezig zijn is belangrijker dan de prestaties!

De lessen zijn een combinatie van yoga en pilates.
Heb je interesse en wil je meer weten kijk dan op de Yoga Studio pagina.

De lessen zijn het hele jaar door en zodra de temperatuur het toelaat gaan we lekker naar buiten om in de tuin Yoga te beoefenen. De buitenlucht is extra gezond en je voelt jezelf dan één met de natuur.

Tijdstippen

Ik geef les op de volgende tijden:

  • Dinsdagavond 19:00u
  • Woensdagochtend 09:00u
  • Woensdagavond 19:00u
  • Vrijdagochtend 09:00u

Waarom is Yoga zo goed voor je?

Dit heeft meerdere redenen. Omdat ik een actieve yoga geef verbrand je calorieën waardoor je afvalt. Je versterkt je spieren en verbetert je lichaamshouding. En Yoga helpt je te ontspannen en verlaagt je bloeddruk, dit komt omdat je lichaam een natuurlijk antidepressivum aanmaakt. Yoga is de basis van het begin van een gezonde levensstijl en er zijn, los van de genoemde voordelen, nog veel meer redenen om te starten met Yoga. Kom het ervaren en maak snel een afspraak via de onderstaande button.

Mijn kleinschalige yogastudio ligt vlakbij de Gewandeweg in het westen van Oss, gemakkelijk te bereiken via diverse kanten. Op zoek naar Yoga in Oss dan zou mijn Yogapraktijk zomaar eens de plek kunnen zijn waar je jezelf vanaf het begin thuis voelt. 

 

Kosten yogalessen

Je betaalt een vast bedrag per maand van € 25 via een automatische incasso.
Zie de pagina Tarieven yogalessen Oss en omgeving voor meer info over de prijzen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via de button hieronder. Ik hoor graag van je.