Welkom bij Massagepraktijk Koa-De in regio Herpen

Heb je last van stijve spieren, kom je maar niet van die fysieke pijn af of ben je op zoek naar een ontspanningsmoment binnen je drukke (werk)leven? Kom naar Koa-De en ervaar een optimale rust en/of behandeling van fysieke klachten. Massagesalon Koa-De is goed bereikbaar per auto en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Herpen. Naast Herpen ben ik als masseur ook actief in SchaijkRavenstein en Berghem.

Voetreflexmassage bij massagepraktijk Herpen e.o.

De beste massage van omgeving Herpen krijg je bij Koa-De! Bijvoorbeeld de voetreflexmassage ofwel voetenmassage.

Deze massage activeert de energie doorstroming in je lichaam. Dit zorgt voornamelijk dat er een vermindering van spanning optreedt op zowel psychisch als lichamelijk gebied.

De zenuwbanen die in je voeten uitkomen worden hierdoor gestimuleerd en het verbeterd de doorbloeding in het gehele lichaam.

Ontspanningsmassage – Massagesalon regio Herpen

De beste manier om je geest en lichaam volledig te ontspannen is door middel van een ontspanningsmassage. Als masseur in regio Herpen zorg ik voor een verfrissende en weldadige uitwerking. Als gast heb je zelf de keus over welk gedeelte je gemasseerd wilt worden of extra aandacht wilt krijgen, dit kan in overleg met mij. Vanuit mijn kennis en ervaring als masseur leg ik de focus normaliter op je nek, rug en schouders aangezien in de meeste gevallen daar de spanningsklachten zitten.

Triggerpoint massage; de beste massagepraktijk in Herpen en omgeving

Deze vorm van massage kan ook integrale holistische massage worden genoemd en is zinvol voor mensen die langdurig pijn hebben. Bijvoorbeeld bij het ervaren van de volgende langdurige (fysieke) pijn:

  • Duizeligheid;
  • Stijfheid in spieren;
  • Keelpijn;
  • Pijn in spieren;
  • Pijn in ledenmaten;
  • Oorpijn;
  • Hoofdpijn.

Wat zijn triggerpoints? Dit zijn (voelbare) plekken in je spierweefsel die plaatselijk, maar ook op andere plekken, pijn veroorzaken. Deze plekken worden veroorzaakt door spiervezels die constant in een aangespannen toestand zijn. Hierdoor wordt de bloedsomloop minder goed en gaan afvalstoffen zich ophopen. Dit veroorzaakt op zijn beurt weer verkramping, wat de spieren verkort en pijn veroorzaakt. Koa-De is gespecialiseerd in deze triggerpoints en met een speciale massagetechniek zijn de triggerpoints goed behandelbaar met als resultaat dat de symptomen en pijn op termijn verdwijnen!

Welkom bij Massagepraktijk Koa-De in regio Herpen

Op zoek naar een massage in omgeving Herpen? Bij Koa-De kun je terecht voor verschillende soorten massages. Bekijk de tarievenpagina voor de tijdsduur en tarieven van deze massages. Voor meer informatie of om te reserveren kan je contact opnemen met Koa-De.