Welkom bij massagepraktijk Koa-De; uw masseur in omgeving Ravenstein

Mijn naam is Anita Zwiers en ik geef al jaren met ontzettend veel plezier massages. Sinds enkele jaren heb ik mijn eigen massagesalon, waar ik ook mensen uit Ravenstein en omstreken ontvang. Bij Koa-De krijg je een goede massage en wordt er goed voor je gezorgd met de nodige aandacht. Je kan voor zowel ontspanning als fysieke klachten bij Koa-De terecht.

Massagepraktijk Ravenstein – Een breed scala aan massage mogelijkheden

Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van bijvoorbeeld fysieke klachten of het ontbreken van de balans tussen lichaam en geest. Op basis van eerder contact kan ik bepalen welke massage het beste aansluit op je wensen. Door op je wensen aansluitende massagetechnieken te gebruiken kan ik eventuele blokkades weg krijgen. Het wegnemen van blokkades geeft jou weer energie, balans en minder pijn aan eventuele fysieke klachten. Regelmatige behandeling kan deze fysieke klachten zelfs voorkomen, ik ga namelijk verder daar waar de fysio stopt! Een fysiotherapeut verhelpt de pijn, maar ik verhelp met integrale holistische massages de oorzaak. Ben je op zoek naar een goede masseur in regio Ravenstein? Kom dan naar Koa-De en ervaar de positieve kracht van een goede massage. Welke massages zijn er mogelijk:

  • Integrale holistische massage
  • Guasha Therapie
  • Cupping massage

Massages zijn een kwestie van gunnen, aan jezelf!

Een massage wordt door mensen als zeer ontspannen ervaren. Door een verbetering in de doorbloeding en ontspanning van de spieren kunnen zowel fysieke als stress gerelateerde klachten in afzienbare tijd afnemen en zelfs worden voorkomen. Een goede massage zorgt er namelijk voor dat afvalstoffen beter hun weg kunnen vinden en de spierspanning afneemt. Een massage op regelmatige basis is dan ook voor iedereen goed: jong en oud, wel of niet lekker in je vel en of je wel of niet al fysieke klachten hebt, je voelt je er altijd beter door! Kortom: woon je in Ravenstein en ben je op zoek naar een massage? Laat je dan eens door mij informeren over de mogelijkheden.

Koa-De massagepraktijk – Bereikbaarheid Ravenstein

Op zoek naar een masseur in Ravenstein of omstreken? Massagesalon Koa-De ligt op slechts 20 minuten rijden van Ravenstein en is per auto goed bereikbaar.

Massages zijn op afspraak, dus neem eerst contact op om te reserveren en bespaar een onnodige autorit vanuit Ravenstein. Dit kan per telefoon (T: 06 283 432 99) of per e-mail (E: massage@koa-de.nl).

Naast mensen uit Ravenstein ontvang ik in mijn massagesalon ook mensen uit Herpen, Berghem en Schaijk.

Welkom bij massagepraktijk Koa-De; uw masseur in omgeving Ravenstein

Mocht je nog benieuwd zijn naar wat Koa-De voor jou kan betekenen en wil je graag eerst wat meer informatie, geen probleem! Neem dan contact met mij op en ik geef je vrijblijvend meer informatie over het effect van de verschillende massages en wat Koa-De voor jou kan doen. Bekijk ook eens onze tarievenpagina, hier kan je de verschillende soorten massages terug vinden met bijbehorende tijdsduur en tarieven.