Koa-De massage regio Megen - Een moment voor jezelf!

Heb je fysieke klachten waar je niet vanaf komt? Ben je zelfs al naar de fysiotherapeut geweest en kan die je ook niet verder helpen? Koa-De helpt je graag, ik ga verder daar waar de fysio stopt! Koa-De is al jaren succesvol actief als masseur in Megen en omliggende dorpen. Benieuwd naar de mogelijkheden die Koa-De jou kan bieden? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie..

Gun jezelf een moment van rust, ontspanning & geluk

De één heeft het druk met zijn/haar werk, een ander met de opvoeding van de kinderen en de huishouding of sommigen zelfs beide! Hoe dan ook, voor veel personen is het dagelijkse leven stressvol, druk en gehaast.

Veel mensen vergeten dat lichaam en geest ontspanning nodig hebben om terug in balans te komen. Daarom, gun jezelf een moment van rust, ontspanning en geluk! Naast Megen is Koa-De als massagepraktijk ook actief in Oss, Berghem en Ravenstein.

Massage in omgeving Megen

Woon je in Megen en ben je op zoek naar een massage? Kom dan naar Koa-De! Onze massagepraktijk is gemakkelijk per auto bereikbaar en ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Megen. Heb je lichamelijke klachten die steeds terug keren, zoals pijn in de schouders, hoofd of rug? Maak dan eens gebruik van een integrale holistische massage en ervaar wat een goede massage allemaal voor je kan doen. Ook met de volgende (fysieke) klachten kan ik je helpen:

  • Onrust;
  • Stress;
  • Meer balans in je leven;
  • Balans tussen lichaam & geest;
  • Frozen shoulder;
  • Trigger points;
  • Fysieke klachten waar je niet vanaf komt (na bezoek aan de fysiotherapeut).

Over Koa-De massagesalon; De masseur in Megen e.o.

Ik ben Anita Zwiers en gediplomeerd masseur in Megen en omstreken. De 2-jarige opleiding tot masseur heb ik gevolgd bij Positive Touch. Dit is een waardevolle en bijzondere opleiding geweest, waarin veel kennis en tools zijn overhandigd.

Hierdoor heb ik geleerd om mensen op een liefdevolle en waardige wijze te begeleiden in hun ontwikkeling. Door de vele positieve reacties ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen waarmee ik ook mensen uit Megen met succes behandel.

Bekijk de tarievenpagina voor de tijdsduur van de verschillende massages die ik geef met bijbehorende tarieven.

Koa-De massage regio Megen - Een moment voor jezelf!

Heb je last van je rug, schouders of een andere fysieke pijn, stress, stijve spieren of vermoeidheid? Maak eens gebruik van een massage en ervaar de positieve kracht ervan. Een massage brengt geest en lichaam terug in balans. Neem contact op voor meer informatie of om te reserveren (alleen op afspraak). Koa-De, dé massagepraktijk uit regio Megen!