Over Anita

Welkom bij Massage & Yoga Studio Oss – Koa-De, waar ik, Anita Zwiers – Van de Langenberg, met passie en plezier massages en yogalessen geef. Mijn nieuwsgierigheid naar het waarom achter menselijk gedrag en emoties heeft me op een prachtige reis van zelfontdekking geleid.

Met een scala aan cursussen, opleidingen en workshops, zoals reiki, voetreflexmassage, body balance, pilates en sixty-fit, heb ik mijn kennis vergroot en mijn bewustzijn vergroot.

Na het voltooien van een 2-jarige opleiding tot yogadocent bij Shamballa Nederland, begon ik mijn eigen yogastudio, waar ik met veel liefde en toewijding yogalessen geef.

Het kwartje viel toen ik de kans kreeg om te gaan masseren bij een city spa. Dit maakte het plaatje compleet! Masseren is mijn passie geworden!

Ik heb vervolgens de 2-jarige opleiding voor integrale en holistische massage gevolgd bij Positive Touch, waar ik waardevolle kennis en tools heb opgedaan om mensen liefdevol te begeleiden in hun ontwikkeling.

In 2021 heb ik mijn opleiding tot gediplomeerd Guasha Therapeut afgerond bij Santai, samen met de opleiding voor Guasha gezichtsbehandeling. Guasha is een prachtige aanvulling op mijn massagepraktijk.

Bij Massage & Yoga Studio Oss – Koa-De combineer ik mijn passie voor masseren en yoga op een ideale manier.

Daarnaast heb ik nog twee grote hobby’s: schilderen en het maken van kralenkettingen. Hier kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Schilderen stelt me in staat om gebeurtenissen en indrukken vast te leggen, terwijl het maken van kralenkettingen een ontspannende bezigheid is.

Bij Massage & Yoga Studio Oss – Koa-De staat persoonlijke aandacht en liefdevolle begeleiding centraal. Neem vandaag nog contact met me op en ontdek de weldaad van mijn massages en yogalessen.