Yoga Heesch gezocht?

Op zoek naar een professionele Yogastudio in Heesch of omstreken?
Welkom bij Koa-De te Oss, de yogastudio in de omgeving Oss!

In mijn yogastudio wordt les gegeven aan maximaal zeven personen. Een gezellige sfeer staat voorop, zodat je soepel en heerlijk ontspannen naar huis gaat. Samen bezig zijn is belangrijker dan de prestaties. De lessen zijn een combinatie van yoga en pilates.

De Yogastudio van Koa-De is in Oss gevestigd, in het westen vlak naast de Gewandeweg, op ongeveer 15 minuten rijden vanuit Heesch. Ook personen uit Berghem en Geffen volgen Yogalessen bij Koa-De.

Als de temperatuur goed is en het zonnetje schijnt dan gaan we lekker in de tuin Yoga beoefenen, je voelt jezelf dan één met de natuur en de buitenlucht is ook nog extra gezond voor je.

Tijdstippen

Ik geef vier keer per week yoga aan kleine groepen. Namelijk op de volgende vaste tijden:

  • Dinsdagavond 19:00u
  • Woensdagochtend 09:00u
  • Woensdagavond 19:00u
  • Vrijdagochtend 09:00u

Yoga gezond?

Door mijn actieve yogalessen verbrand je calorieën en val je dus ook af. Yoga is goed voor je lijf en leden (en je geest) doordat het o.a. je lichaamshouding verbetert, je flexibiliteit vergroot en je stressniveau daalt door de natuurlijk aanmaak van antidepressivum. We sluiten iedere yogales af met een meditatie waardoor je relaxt en ontspannen naar huis gaat.

Wil je Yoga beoefenen in de buurt van Heesch kom kan kennismaken met Yogastudio Koa-De. Ervaar wat Yoga met je doet. Neem snel contact op via de onderstaande button en ik zie je snel.

Kosten Yogalessen

Je betaalt een vast bedrag per maand van € 25 via een automatische incasso.
Zie de pagina Tarieven yogalessen Oss en omgeving voor meer info over de prijzen.

Contact

Meer weten? Op de pagina yogalessen Oss en omgeving is meer info te vinden.
Of je neemt vrijblijvend contact op via de onderstaande button.